Skip to main content

За Медкрос

Медицински център “Медкрос” предлага достъп до съвременна диагностика и лечение в почти всички клинични специалности в извънболничната медицинска помощ, включително физиотерапия и рехабилитация, широка гама от лабораторни, ултразвукови и функционални изследвания.

Опознайте ни

Медицински център Медкрос е създаден през 2014 г. Стартира с една база, в която работят 12 лекари в 7 специалности. От тогава досега , лечебното заведение се развива и разширява непрекъснато и към момента разполага с две бази, над 70 лекари в 20 различни специалности, собствени диагностични звена, рехабилатиционна и естетична медицина.
В състава на лекарския екип са както утвърдени имена с доказан авторитет в медицината, така и млади лекари, които тепърва разгръщат своите практики. Благодарание на своите умения, безпосрен професионализъм и хъс за работа, те бързо печелят доверието на пациентите и вече са сред предпочитаните специалисти в своите области.

д-р Кръстева

Разберете повече за:

Мисия

Нашата мисия е справянето със здравословния проблем да е винаги от гледната точка на пациента. Лекарите са готови да слушат, разбират и отговорят на индивидуалните нужди на всеки,  дори  със съвети и информация, които нямат строг медицински характер.

Стремим се към постоянното надграждане и разширяване на медицинските услуги, повишаване на тяхното качество, както и  непрекъснато развиващо се, професионално  и авторитетно упражняване на съвременна медицина.

01

Структура

Лечебното заведение разполага с две локации в гр. София /ул. Зайчар 134 и ул. Стара планина №8-10/, обединени с единна информационна система, обща телефонна централа, идентична организационна структура, утвърден алгоритъм за обслужване на пациенти и пряк достъп до базата данни на пациентите. И двете бази приемат пациенти по специалностите, по които работи медицинският център, с някои малки изключения:

  • На ул. Зайчар 134 – Клинична лаборатория, Физикална и                  рехабилитационна медицина
  • Стара планина №8-10- Естетично -диетичен – лечебен сектор, Лазерни процедури – дерматологични и гинекологични, Физикални и антицелулитни процедури под лекарски контрол

02

Защо Медкрос?

В медицинския център е създадена приветлива и отворена към нуждите на пациента среда. Персоналното отношение и специално внимание към психологичния комфорт са сред основните достойнства на центъра. Грижата за болния не се изчерпва с поставяне на диагноза и определяне на терапия. При разрешаване на здравословния проблем, лекарите прилагат цялостен подход, основан на години опит и способност за работа в екип. Това им позволява да обменят информация, да предприемат съвместни действия, да организират лечение на всеки аспект от заболяването и да взимат бързи решения, които са едновременно подходящи и ефективни.

03

Този уебсайт е създаден по проект BG-RRP-3.005-1487-C01 „Решения в областта на информационните и комуникационни технологии и киберсигурността в малките и средните предприятия “, реализиран от МЦ Медкрос и e с финансовата подкрепа на Механизма за възстановяване и устойчивост по програма за икономическа трансформация към компонент „Интелигентна индустрия“ от Национален план за възстановяване и устойчивост.