Skip to main content

Трансформирайте тялото си с ONDA Coolwaves

Илюстрация на лотосов цвят в лилави нюанси, плаващ върху зелено листо. Снимката символизира спокойствие и хармония, които medcross се стреми да предостави чрез своите грижи.

Технологията ONDA Coolwaves

Това е първото по рода си устройство, което има тройно действие! Справя се отлично с локализирани мастни натрупвания, целулит и отпусната кожа.
Onda Coolwaves е технология за отслабване от ново поколение, която ефективно се справя не само с подкожните мазнини, но и с целулита, и с отпуснатата кожа. Така само с едно посещение в MЦ Медкрос получавате три ползи за тялото си. Onda Coolwaves е за всички, които искат да изглеждат добре и да го постигнат бързо, лесно и без много усилия.
Добре знаем, че за премахване на подкожните мазнини необходимо не само да тренираме редовно, но и да спазваме хранителен режим. Е, това често се оказва непосилна задача. Разбира се, процедура за апаратно отслабване не изключва нуждата от физическа активност и здравословен начин на живот, а дори напротив- може да бъде едно перфектно допълнение към тях, благодарение на което мастните депа изчезват ЗАВИНАГИ, а кожата става гладка и стегната, и то докато просто си лежим в кабинета на нашия естетичен специалист.

Илюстрация на лотосов цвят в лилави нюанси, плаващ върху зелено листо. Снимката символизира спокойствие и хармония, които medcross се стреми да предостави чрез своите грижи.

Често задавани въпроси

Какво прави Onda Coolwaves по-различен от останалите апарати за бодишейпинг?

Но, разликата при Onda Coolwaves в сравнение с останалите апаратни технологии за бодишейпинг, е че дори и при липса на промяна в навиците на хранене, резултатите ще са налице! – нещо, с което малко други методи могат да се похвалят!!!

 1. Ефективността му е доказана и при различни метаболитни синдроми и инсулинова резистентност, при които се наблюдава специфично упорито натрупване на мастни депа в различни области на тялото.
 2. Процедурата е подходяща и за хора, страдащи от липедем– хронично нарушение на лимфната система, което се изразява в прогресивно натрупване на подкожни мазнини.
 3. Други показания са  при по-драстично сваляне на килограми, което неминуемо е съпътствано с отпускане на кожата. За да се предотврати момента, в който то може да се поправи вече само по хирургически начин, е добре да се поддържа еластичността на кожата и да се стимулира производството на колаген.
 4. Този тип апаратно отслабване е перфектен избор за влизане във форма след раждане, като ще помогне да се отървете по-лесно от мазнините в областта на корема и бедрата, които са останали „бонус“ от онези прекрасни девет месеца. Процедурите са подходящи, защото отнемат много малко време от натовареното ежедневие на една майка. Важно е обаче да знаем, че трябва да се изчака поне два месеца след раждането, за да се възстанови организма. Кърменето също е причина, процедурата да бъде отложена.

Кои зони са подходящи за третиране с Onda Coolwaves?

Процедурата по апаратно отслабване може да се прилага върху една или върху няколко проблемни зони- бедрата, корема, седалището, гърба, коленете, горната част на ръцете, паласките и навсякъде, където забелязваме мазнини, които не искаме да бъдат там. Успешно се прилага и за премахване на двойна брадичка, с което се променя и формата на лицето ни.

Кога да очакваме ефект?

Нашият естетичен специалист от МЦ Медкрос ще направи анализ на нуждите Ви и ще Ви даде най-добрия съвет къде и какво трябва да се коригира, както и колко процедури ще са необходими за постигане на желания ефект. Видимо подобрение има още след първото посещение, като ползите се разгръщат с времето заради стимулирането на естествените процеси в клетките.

По-малките недостатъци е възможно да се елиминират напълно и с една процедура, а ако имате по-дълбок и видим целулит или по-отпусната кожа вероятно ще се нуждаете от курс от 4 до 6 процедури, за постигане на оптимални резултати.

През какъв интервал се правят процедурите?

 • Между всяка процедура трябва да има разстояние от 4 седмици. Този интервал от време е важно да дадем на организма си, за да може лимфната система да преработи изцяло изхвърлените мазнини и други остатъци от мастните клетки, които са се отделили от третираната зона чрез влиянието на микровълните.
 • Ако процедурите, които правим, са само с накрайника за по-плитко проникване с цел премахване на целулит и стягане на кожата, то интервалът може да се съкрати и на 3 седмици. Ако търсим по-бърз резултат, прилагането на процедурата за апаратно отслабване на по-кратко време е малко вероятно да доведе до по-голяма ефективност, именно заради естествените процеси в тялото, които обуславят търсените ползи.
 • След интензивния курс вероятно ще се нуждаем от процедури с цел поддържане на постигнатите ефект, които се правят по-рядко във времето. А когато мастните клетки са премахнати перманентно и при спазане на добър режим на хранене с редовна физическа активност, ефектът от процедурите може да остане завинаги!

Каква е продължителността на една процедура?

Продължителността на процедурата зависи от броя зони, които ще се третират наведнъж, но в повечето случаи е между 10 и 20 минути, максимум 30мин. Всяка зона е с размери 15 на 15см, като по време на апаратното отслабване може да се прилага до 6 зони една след друга.

За кого не е подходяща процедурата?

 1. Бременност, кърмене
 2. Сърдечно-съдови заболявания
 3. Поставен пейсмейкър или метални импланти
 4. Предразположеност към тромби
 5. Онкологични заболявания
 6. Нарушения във функцията на бъбреците и черния дроб
 7. Инфекциозни заболявания
 8. Кожни заболявания
 9. Наличие на татуировки в зоните, които искате да се третират, т.к. в мастилото могат да се съдържат метални елементи, които да взаимодействат с микровълните на Coolwaves и да доведат до нежелани последствия.
 10. Деца под 16год. Възраст