Кампанията "Красотата - отвътре навън",

валидна от 1-ви юни до 15-ти юли

НАМАЛЕНИ ЦЕНИ

 • Процедури с БОТОКС БОКОТЮР
  1. Три зони /чело, пачи крак, глабела/ – 420,00 лв. вместо 500,00 лв.
  2. Чело – 296,00 лв. вместо 350,00 лв.
  3. Глабела /гневна бръчка/ – 168,00 лв. вместо 200,00 лв.
 • АСАТ, АЛАТ, ГГТП, Хеликобактер IgG – 20,00 лв. вместо 33,40 лв.
 • За всяка процедура с ONDA Coolwaves получавате и
  безплатна процедура с Уника BodySculpt.

Състоянието на черния дроб влияе на качеството ни на живот и на начина, по който се чувстваме и изглеждаме. Той играе ключова роля в общото здраве и метаболизма на организма, като участва в обработката на хранителните вещества и детоксикацията. Ефективната функция на черния дроб е от съществено значение за оптималното физическо състояние и спортните постижения, тъй като той подпомага производството на енергия и поддържането на баланса на хормоните.

В този контекст, иновативни технологии като ONDA Coolwaves и Уника BodySculpt могат да допълнят усилията за поддържане на здравословен начин на живот и постигане на желаната физическа форма. ONDA Coolwaves използва микровълни за неинвазивно намаляване на мастните натрупвания и стягане на кожата. UNICA BodySculpt използва електромагнитни вълни за стимулиране на мускулните контракции, което води до изграждане на мускулна маса и подобряване на тонуса. Това е особено полезно за тези, които искат да ускорят резултатите от своите тренировки и да постигнат по-оформена физика.

Комбинирането на здравословна диета, редовни тренировки и съвременни технологии като ONDA Coolwaves и Уника BodySculpt може да оптимизира резултатите и да поддържа здравето на черния дроб, като същевременно подпомага постигането на естетичните цели.