Безплатни психотерапевтични консултации през януари.


В медицински център Медкрос се стремим да осигуряваме цялостна грижа за човека - да разглеждаме състоянието на нашите пациенти, като правим взаимовръзки между различните органи и системи, както и между психика и физиологичен дисбаланс. Затова изследваме човешкото здраве като интегрираме различни подходи, обръщаме внимание на човека като личност със своите индивидуални житейски предизвикателства, отчитаме психосоматичните връзки и влияния върху здравето.
 

В желанието ни да бъдем още по-полезни за нашите пациенти, през м. януари стартираме програма Грижа за психичното здраве. Тя е предназначена за наши абонати и пациенти, които имат нужда от подкрепа във връзка със свои емоционални и/или физически предизвикателства. Няколко пъти в годината ще обявяваме дати, на които медицинският ни център ще предоставя възможност за безплатни консултации при квалифициран психотерапевт.

През м. януари, 2018г. възможностите са:

12-ти януари, петък;

17-ти януари, сряда

31-ви януари, сряда.  

Желаещите да се възползват от услугата ни, могат да си запишат час при нас на тел.: 02 405 32 70; 0882 11 20 83.

Напомняме, че в края на миналата година към екипа на МЦ Медкрос се присъедини д-р Сибила Димитрова – психиатър, която работи с направление по НЗОК и платен прием.

А за нашата серия от безплатни психотерапевтични консултации се отзова Жанета Стойкова, гещалт консултант и психотерапевт.